Verkkokauppa yritykselle

Luovuutta ja teknologiaa.

Intohimomme on kuunnella asiakkaan ideoita, miettiä tekniikka sovelluksiin ja saada aikaan yksilöllinen, visuaalisesti silmää miellyttävä verkkokauppa. Mikä tärkeintä, pidämme sen silti yksinkertaisena.

Kuuntele
Kun Te otatte meihin yhteyttä, meidän tehtävämme on kuunnella. Millainen yrityksenne on? Mitä haluatte myydä? Kenelle haluatte myydä? Miten toimitukset tehdään? Paljon käytännön asioita.
Ajattele
Miten teemme yrityksenne näköisen, edustavan verkkokaupan jota sekä Teidän että asiakkaittenne on helppoa ja turvallista käyttää. Päätämme visuaalisesta ulkonäöstä yhdessä ehdotustemme pohjalta.
Suunnittele
Aasa Studio osaa tekniikan sekä myynnin ja markkinoinnin. Teidän ei tarvitse tuntea tietotekniikkaa, me suunnittelemme miten kaupan saa teknisesti toimimaan käytännössä.
Jalosta
Tämä vaihe tehdään yhdessä. Kauppias tuntee omat asiakkaansa ja liiketoimintarutiininsa itse parhaiten ja kaupan lopullinen viimeistely tehdään tämä huomioon ottaen.

Me tunnemme omat vahvuutemme.

Me Aasa Studiolla tunnemme omat vahvuutemme ja panostamme niihin -verkkokauppanne hyväksi.

KÄYTTÖLIITTYMÄN SUUNNITTELU
Kaupasta pitää olla helppo ostaa. Asiakasystävällinen käyttöliittymä takaa miellyttävän käyttökokemuksen
YLLÄPIDON SUUNNITTELU
Tuotteiden lisääminen kauppaan, hinnoittelu ja tilausten vastaanottaminen, lähettäminen ja laskutus sekä varaston tietojen pitää olla helposti hallittavissa.
MOBIILIYHTEENSOPIVUUS
Kokemuksemme auttaa varmistamaan, että kaupasta voi ostaa myös mobiililaitteilla. Sivusto mukautuu automaattisesti sen mukaan, tuleeko asiakas verkkokauppaan älypuhelimella, tabletilla, läppärillä vai kotitietokoneellaan.

Olemme ylpeitä osaamisestamme.

Kotisivujen suunnittelu. Myynnin ja markkinoinnin osaaminen. Tietoturva. Visuaalinen suunnittelu.

Autamme mielellämme verkkokauppanne suunnittelussa. Suunnittelemme myös perinteiset kotisivut.